De nieuwste blogartikelen

 • WZGV: wat zal Google vinden?

  Een aspect van het uitzoeken van een naam voor een bedrijf of project is dat het over de laatste jaren belangrijk is geworden hoe die geplaatst wordt in zoekresultaten. Het blijkt dat dit wel eens...

  28 okt 2010 lees meer

 • Een Google Map met bedrijfslogo en routeplanner op basis van jQuery

  Ons artikel dat beschrijft hoe Google Map met een bedrijfslogo en routeplanner op te zetten blijkt populair. Een vraag die we enkele keren hebben gekregen gaat over het gebruik van jQuery in plaats...

  30 sep 2010 lees meer

 • E-mail migreren van mbox naar maildir

  Twee populaire formaten om e-mail op Unix-machines op te slaan zijn mbox en maildir. Elk formaat heeft voor- en nadelen. Migreren van mbox naar maildir is met een klein beetje Python simpel te doen.

  30 aug 2010 lees meer

Loco host NBICs software ontwikkelingsomgeving

15 oktober 2010

tags: hostingsoftware development

Op 15 oktober 2010 is the software ontwikkelingsplatform dat Loco heeft geïmplementeerd voor het Netherlands Bioinformatics Centre officieel afgerond.

Op 15 oktober 2010 is het software ontwikkelingsplatform dat we hebben gebouwd voor het Netherlands Bioinformatics Centre (NBIC) officieel afgerond. Het bestaat uit een paar bewezen componenten (Trac, Subversion, Mailman) die bij elkaar worden gehouden door wat op maat geschreven software die we hebben ontwikkeld met als intentie deze als Open Source vrij te geven zodra we die netjes genoeg vinden.