Portfolio

Loco heeft letterlijk honderden websites en webapplicaties ontwikkeld. Onder is een selectie te vinden van websites en applicaties die we hebben gebouwed en/of hosten die representatief zijn voor de klanten die we bedienen.

HPS Industrial

De HPS Industrial website dient als een verkoopkanaal en biedt bezoekers gedetailleerde informatie over de hardware die het bedrijf aanbiedt. Klanten kunnen servers en andere systemen waar ze geïnteresseerd in zijn configureren, offertes samenstellen en RMA's aanvragen. Loco heeft ook een aantal webgebaseerde productivity tools ontwikkeld voor HPS Industrial.

NBIC

Voor het Netherlands Bioinformatics Centre heeft Loco een software development environment ontwikkeld voor de softwareprojecten die binnen deze organisatie bestaan. We hebben een toepassing ontwikkeld die Trac, Mailman en Subversion bij elkaar brengt in een 'forge'-achtige omgeving.

NLUUG

Voor de Nederlandse Unix User Group (NLUUG) beheert Loco de gevarieerde mail setup, inclusief mailing lists voor de leden.


DLV Wijnen

DLV Wijnen is een wijnimporteur die zich zowel op particulieren als bedrijven zoals restaurants richt. Hun website geeft toegang tot hun collectie van wijnen door middel van browsen, zoeken en tags. Klanten kunnen direct vanuit de website bestellen en elektronisch betalen. De klanten worden ook op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en nieuwe producten door middel van e-mail nieuwsbrieven.

Van Eigen Erf

Voor Stichting Van Eigen Erf (een stichting die de belangen behartigt van Nederlandse biologische boeren) heeft Loco een toepassing ontwikkeld met een geografische zoekmachine gebaseerd op Google Maps. Hiermee is het voor bezoekers mogelijk de zoekresultaten te sturen door de kaart te schuiven en zoomen. De website bevat nog een aantal andere functionele componenten zoals een reserveringssysteem met online betalingsverwerking.

Hackvalue

Hackvalue is onze eigen blog, die we hebben geïmplementeerd in de vorm van een maatmodule in ons Liquid CMS/CRM systeem. Het ondersteunt de functies die je typisch van een blog mag verwachten, maar is geschreven om te passen aan onze visie en voorkeuren.