Hosting

Loco biedt volledig beheerde hosting aan, gebaseerd op Open Source oplosingen. De faciliteiten die we aanbieden omvatten onder andere:


We monitoren alle websites en andere diensten, en onze support is proactief. Het kan dus goed zijn dat we een probleem verhelpen of in elk geval je ervan op de hoogte stellen voordat je zelfs in de gaten hebt dat er een probleem is.

De websites die door Loco gehost worden, worden doorgaans beheerd met Liquid, een krachtige CMS/CRM oplossing, maar we bieden ook andere omgevingen aan, zoals

Hoewel we onze hosting diensten direct leveren worden veel van de websites en webapplicaties die we beheren gehost door resellers. Als je websites beheert voor je klanten kan reseller worden een interessante optie zijn.

We bieden niet alleen shared hosting aan maar ook volledig beheerde dedicated servers die zijn aangepast aan je specifieke wensen. Deze optie is in het bijzonder interessant voor bedrijven en organisaties die (nog) niet de middelen hebben om hun eigen servers te beheren, maar eisen hebben die de doorsnee aanbiedingen van andere aanbieders te boven gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor het geval dat je dit interesseert, onze continu gemonitorde servers zijn op colocatie ondergebracht in een hoogwaardig datacenter.